★☆ 敬请留意一下最新通告 Sila ambil perhatian kepada pengumuman yang berikut!☆★

一年级启用 Google Meet 上网课通知 / Notis Penggunaan 'Google Meet ' untuk Pembelajaran Dalam Talian Murid Tahun Satu

基于校方已经收到了KPM 提供给每位一年级同学的moe 户口,一年级同学将在25/1/2021(星期一)开始转去 使用 Google Meet 上网课。班主任已经开启各班的谷歌课室,也将所有同学的户口输入谷歌课室。请家长参阅附件(进入谷歌课室的步骤),协助孩子进入谷歌课室。敬请家长配合,教导并督促孩子根据原有的网课时间表准时进入课室上课。谢谢! Sukacita dimaklumkan bahawa Murid Tahun satu akan menggunakan "Google Meet“ untuk pembelajaran dalam talian mulai 25/1/2021 ( Isnin ) . Pihak sekolah telah menerima ID dan kata laluan semua murid Tahun satu daripada KPM dan guru kelas telah mewujudkan Google Classroom masing-masing. Ibu bapa diminta merujuk lampiran untuk langkah-langkah log masuk Google Classroom dan Google Meet.  Kerjasama para ibu bapa kami dahului dengan ucapan terima kasih.

中国公学校长 李狄澮        启